radio premia de mar
menu superior
ralla blava
 
Sound System
Sound System
     

Àngel Pagès, Ramon Martínez, Xavier Traïd
Sound System.Dimarts de 21 a 22h.
radio@radiopremiademar.org

 

Escolta la promo

Escolta l'últim programa


Descàrregues:
Especial 200 prg
Últim programa

Web Bloc del programa

 
Descripció del programa: Espai sonor que recull músiques amb criteris eclèctics, intempestius i memoralístics. Amb espais i subespais fem monografies d’autor, gènere, esdeveniment o modalitat. Abarquem la World Music, el jazz, el soul, el R&B, les músiques jamaicanes, llatines i africanes, el pop, el rock, les rare grooves i els arxius inclasificables. Seccions rotatives: melting pot, illa del tresor, vol al Rio, Vaya, soul corner, los vengadores, submarí seaview, arxiu bizarre, etc.
 
Els stereo2 assoleixen la fita dels 200 programes del sound system.
Dues centes clatellades sonores en forma de galetes digitals i analògiques, expulsant funk, soul, ritmes llatins i africans, rareses del soterrani, visites a Jamàica, excursions a Llatinoamèrica, rocks i pops inclassificables, arxius incunables.
Arribar als 200 programes a base de música intempestiva té un valor afegit: la vocació decidida d’un equip entusiasta al servei de la revolta sonora.
 
 
ralla verda
menu superior
 
Si voleu descarregar algun programa i no el trobeu, no dubteu a enviar-nos un email indicant: nom del programa, dia i hora d'emissió, gràcies